Laajenna työtilaasi

June 28th, 2021

Queenslandin yliopiston johtamassa tutkimuksessa todettiin, että kasveilla koristellut toimistot lisäsivät työntekijöiden tuottavuutta 15 %. Motivoituneemmat ryhmät ylistivät ilmanlaadun parantumista ja pitivät itseään tasavertaisina työnantajiensa kanssa. Kaikki alkoi tehtailla työskentelyn kasvaneista vaatimuksista.

Tuottavuus on jokaisen yrityksen ydin. Jos haluat työntekijöidesi lisäävän tuottavuuttaan, se riippuu toimiston rakenteesta ja asetuksista. Tässä on joitain resursseja, joilla voit lisätä yrityksesi tuottavuutta ja tehdä toimistostasi paikan, jossa työntekijät haluavat tehdä työnsä. Lue vinkkejä ja neuvoja tämän saavuttamiseksi.

Ota työntekijät mukaan ympäristön suunnitteluun

Jokaisella työntekijällä tulisi olla sama lähestymistapa toimiston ulkoasuun, suunnitteluun ja toimivuuteen. Anna työntekijöillesi joustavuutta olla poissa toimistosta koko päivän, anna heille tilaa hengittää, olla luovia ja ilmaista itseään, mikä tekee heistä tuottavampia ja auttaa heitä menestymään ja saavuttamaan enemmän.

Vuokraa yhteiskäyttötila parantaaksesi sinun ja työntekijöiden hyvinvointia

Jos haluat vuokrata yksityisen toimiston esimerkiksi yrityksellesi, voit valita co-working-toimiston. Oma toimisto on toisaalta halvempi, koska voit hallita kuinka monta työntekijää sinulla on toimistossa maksamatta ylimääräistä työpöydästäsi.

Ota lemmikit mukaan toimistolle

Työhyvinvointia voi parantaa myös tuomalla kotieläimet toimistolle. Ne lisäävät tutkitusti hyvinvointia ja viihtyisyyttä. Myös pienillä ja yksinkertaisilla teknisillä ratkaisuilla voi lisätä onnellisuutta. Esimerkiksi ilmanpuhdistin USB-liitännällä on oivallinen ratkaisu terävöittämään aisteja. Näin työpäivästä nauttii enemmän, joka näkyy jälleen parempana tuloksena ja vähempinä poissaoloina työpaikoilta. Klikkaa tästä lisätietoa.

Comments are closed.